http://www.mtv.hu/modernkepmesek/cikk.php?id=110450
Tápióbicskei töltött káposzta
Kapros tejföllel tálaljuk
Hozzávalók 10 személyre:
20db savanyúkáposzta-levél
0.5kg füstölt sertéscomb
0.5kg sertéscomb
25dkg rizs
6 tojás
2 fej vöröshagyma
fokhagyma,
só,
pirospaprika,
őrölt bors
0.5l olaj
20dkg liszt
20dkg zsemlemorzsa
4 dl tejföl
1 csokor kapor
Elkészítés:
Szokásos módon elkészítjük a tölteléket, majd csontlében puhára pároljuk. A leszűrt tekercseket lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába bepanírozzuk majd bő olajban megsütjük. Kapros tejföllel tálaljuk.
Tápióbicskei töltött káposzta
Kapros tejföllel tálaljuk
Hozzávalók 10 személyre:
20db savanyúkáposzta-levél
0.5kg füstölt sertéscomb
0.5kg sertéscomb
25dkg rizs
6 tojás
2 fej vöröshagyma
fokhagyma,
só,
pirospaprika,
őrölt bors
0.5l olaj
20dkg liszt
20dkg zsemlemorzsa
4 dl tejföl
1 csokor kapor
Elkészítés:
Szokásos módon elkészítjük a tölteléket, majd csontlében puhára pároljuk. A leszűrt tekercseket lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába bepanírozzuk majd bő olajban megsütjük. Kapros tejföllel tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése