MÁLNÁS LIMONÁDÉ
• előkészület: 10 perc
• főzés: 10 perc
hozzávalók 8 főre
• 30 dkg málna
• 15 dkg nádcukor
• 1 citrom
• 2 l víz
elkészítés:
1. A málnát a cukorral, a felkockázott citromhússal és a vízzel, keveregetve felforraljuk.
2. Félretesszük hűlni.
3. Finom lyukú szűrön átszűrjük (egy kanál hátuljának a segítségével, hogy csak a magok maradjanak a szűrőben).
4. Poharakba öntünk a málnás cukorszirupból, Ízlés szerint felöntjük
szénsavmentes vízzel, jégkockákat teszünk bele, és már szürcsölhetjük is
a frissítő italt.
MÁLNÁS LIMONÁDÉ
• előkészület: 10 perc
• főzés: 10 perc
hozzávalók 8 főre
• 30 dkg málna
• 15 dkg nádcukor
• 1 citrom
• 2 l víz
elkészítés:
1. A málnát a cukorral, a felkockázott citromhússal és a vízzel, keveregetve felforraljuk.
2. Félretesszük hűlni.
3. Finom lyukú szűrön átszűrjük (egy kanál hátuljának a segítségével, hogy csak a magok maradjanak a szűrőben).
4. Poharakba öntünk a málnás cukorszirupból, Ízlés szerint felöntjük szénsavmentes vízzel, jégkockákat teszünk bele, és már szürcsölhetjük is a frissítő italt.
• előkészület: 10 perc
• főzés: 10 perc
hozzávalók 8 főre
• 30 dkg málna
• 15 dkg nádcukor
• 1 citrom
• 2 l víz
elkészítés:
1. A málnát a cukorral, a felkockázott citromhússal és a vízzel, keveregetve felforraljuk.
2. Félretesszük hűlni.
3. Finom lyukú szűrön átszűrjük (egy kanál hátuljának a segítségével, hogy csak a magok maradjanak a szűrőben).
4. Poharakba öntünk a málnás cukorszirupból, Ízlés szerint felöntjük szénsavmentes vízzel, jégkockákat teszünk bele, és már szürcsölhetjük is a frissítő italt.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése