2013. október 18., péntek

Málnás limonádé


MÁLNÁS LIMONÁDÉ

• előkészület: 10 perc
• főzés: 10 perc
hozzávalók 8 főre
• 30 dkg málna
• 15 dkg nádcukor
• 1 citrom
• 2 l víz
elkészítés:
1. A málnát a cukorral, a felkockázott citromhússal és a vízzel, keveregetve felforraljuk.
2. Félretesszük hűlni.
3. Finom lyukú szűrön átszűrjük (egy kanál hátuljának a segítségével, hogy csak a magok maradjanak a szűrőben).
4. Poharakba öntünk a málnás cukorszirupból, Ízlés szerint felöntjük szénsavmentes vízzel, jégkockákat teszünk bele, és már szürcsölhetjük is a frissítő italt.
MÁLNÁS LIMONÁDÉ

• előkészület: 10 perc
• főzés: 10 perc
hozzávalók 8 főre
• 30 dkg málna 
• 15 dkg nádcukor
• 1 citrom
• 2 l víz
 elkészítés:
1. A málnát a cukorral, a felkockázott citromhússal és a vízzel, keveregetve felforraljuk.
2. Félretesszük hűlni.
3. Finom lyukú szűrön átszűrjük (egy kanál hátuljának a segítségével, hogy csak a magok maradjanak a szűrőben).
4. Poharakba öntünk a málnás cukorszirupból, Ízlés szerint felöntjük szénsavmentes vízzel, jégkockákat teszünk bele, és már szürcsölhetjük is a frissítő italt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése